Pau d'Arco 1:2 Tabebuia impetiginosa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Pau d'Arco 50ml Jousisoihtupuu

Latinalainen nimi: Tabebuia impetiginosa

Vahva yrttiuute sisältää  Pau d'Arcon aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Pau D’Arcon käyttö Etelä-Amerikassa alkoi jo ennen Inka-imperiumia, missä puuta palvottiin ja sen käyttö oli hyvin laajaa. Tärkeimmät käyttöalueet olivat flunssat, malaria, hyönteisen puremat ja hiivainfektiot. Guarani ja Tupi intiaanit kutsuivat Pau D’Arco puuta nimellä tajy eli ”olla voimakas ja elinvoimainen”, käyttäen sitä yleistä elinvoimaa lisäävänä yrttinä. Länsimaisessa yrttiperinteessä sitä on pidetty yhtenä parhaista yrteistä hiivainfektioihin. Muita käyttötarkoituksia: mahahaava, kipu, bakteeri-infektiot, inflammaatio.


Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
15 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Pau d'Arco ( Tabebuia impetiginosa), vesi, alkoholi (45%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin kuorista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.