Olive leaf 1:2 Olea europaea

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Olive leaf 1:2 Oliivinlehtiuute 50 ml

Latinalainen nimi: Olea europaea

Vahva yrttiuute sisältää  Oliivinlehden aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Oliivinlehti oli niin tärkeä muinaisessa Egyptissä, että sitä pidettiin taivaallisen voiman symbolina. Raamatussa oliivipuusta käytetään nimitystä ”Elämän puu”. 1800-luvulla oliivinlehteä käytettiin kuumeen ja malarian hoitoon, laskemaan verenpainetta, lisäämään verenkiertoa sydämen valtimoissa, lievittämään rytmihäiriöitä ja ehkäisemään lihasspasmeja. Muita käyttötarkoituksia: antioksidantti, anti-inflammatori, virus-, bakteeri- ja hiivainfektioihin, kihti, herpes, puolustussysteemin tuki.

Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
25 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Oliivinlehtiuute ( Olea europaea), vesi, alkoholi (25%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin juurista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.