Nettle 1:2 Urtica dioica

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Nettle 1:2 Nokkonen 50ml

Latinalainen nimi: Urtica dioica

Vahva yrttiuute sisältää nokkosen aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Egyptiläiset saattoivat olla ensimmäisiä, jotka ovat kirjanneet nokkosen käyttöä lääkinnällisiin tarkoituksiin: artriittiin ja selkäkipuihin. He ovat myös kirjanneet nokkosen pistävän vaikutuksen hyödyntämisen ns. urtifikaatiolla (kipeän alueen ”ruoskiminen” tuoreella nokkosella) – tätä käytettiin mm. reumatismiin. Samaa keinoa roomalaiset sotilaat käyttivät stimuloimaan verenkiertoa jaloissa pitkillä marsseilla tai kylmässä ilmastossa. Muita käyttötarkoituksia: antiviraali, anti-inflammatori, liman irrotus, virtsan ja sapen eritys, suolen toiminnan normalisointi, vastustuskyvyn nosto, detox.


Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2- 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Nokkosuute (Urtica dioica), vesi, alkoholi (25%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin lehdistä. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.