Curcumin 1:2 Curcuma longa

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Curcumin 50 ml  Kurkumiini

Latinalainen nimi: Curcuma longa

Curcumin kasviuute sisältää  Curcuma longan aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto

Perinteinen käyttö
Yli 4500 vuotta käytössä ollut kurkumiini on yksi tutkituimpia ravintolisiä. Vahvan antioksidanttisen vaikutuksensa vuoksi sitä on käytetty yleisenä terveyttä edistävänä tuotteena, kuten myös anti-aging tuotteena. Intiassa sitä on käytetty paikallisesti haavojen hoitoon nopeuttamaan paranemista. Muita käyttötarkoituksia: bakteeri-infektiot, inflammaatio, maksan toiminnan tukeminen, mielialan tukeminen, allergisten reaktioiden lievitys.

Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: Curcumin (Curcuma longa), vesi, alkoholi (45%).

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettuhuolellisesti valikoiduista, kuivatuista rhizomasta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.