Nordicure

Nordicuren omat tuotteet on tuotekehitetty ja kliinisesti testattu yhteistyössä asiantuntijalääkärimme kanssa. Auditoimme yhteistyökumppaneitamme varmistaaksemme tuotteidemme korkean laadun. Jouduimmekin etsimään kauan luotettavaa tahoa valmistamaan uusia mielenkiintoisia ja välillä vaikeasti löydettäviä tuotteita valikoimaamme.
  • Uutteiden valmistusprosessi on sertifioitu cGMP ja se on lääkelaatuinen, 30v kokemuksella.
  • Tuotteissa käytettävien kasvien alkuperä on tunnettu (osin tiedämme viljelijän nimenkin) ja ne on kasvatettu luomulaatuisena.
  • Tuotteet ovat lähtökohtaisesti tehty vahvoiksi tai erittäin vahvoiksi eli ne ovat riittoisia. 
  • Jokaisesta erästä tehdään mikrobiologinen analyysi.

Ovatko ne luomua?
Uutteilla ei ole luomumerkintää, vaikka sinänsä kasviraaka-aineet ovatkin luomumerkittyjä ja niiden kasvatusketjut ovat seurattuja. Uuttoon käytetty etanoli ei ole luomua vaan lääkevalmistukseen käytettyä laboratoriolaatuista viljatonta alkoholia. Lääkelaatuisen etanolin takia tuotteetkaan eivät sovellu luomumerkittäväksi. Kun tutkimme EU alueelta saatavia luomuetanoleita, niin niiden laatu vaihteli erien välillä niin paljon mm. jäämien suhteen, että se olisi aiheuttanut laatupoikkeamia - päätimme siis valita lääkelaadun luomusertifikaatin sijaan.
 
Järjestys: