Olemme yrttien erityisasiantuntija

 

Inspiraatiomme tulee luonnosta ja olemmekin kehittäneet oman vahvoihin perinteisiin kasviuutteisiin keskittyneen tuotesarjan, johon kehitämme myös pohjoismaisia kasveja. Sen lisäksi edustamme Etelä-Amerikkalaisiin kasviuutteisiin erikoistunutta USA:laista Nutramedixiä. Nutramedix noudattaa toiminnassaan eettisiä ja moraalisia periaatteita.

Kasviuutteet olemme valinneet niiden tieteellisesti todennetun hyvän imeytyvyyden takia. Esimerkiksi kurkuma (kurkumiini) ei maustemuodossa imeydy käytännössä lainkaan.

 

Vastuullisuus

Noudatamme toiminnassamme aina eettisiä periaatteita.

Toimimme vain vastuullisten toimittajien kanssa, niin että olemme itse nähneet heidän olevansa sanansa mittaisia. Olemme henkilökohtaisesti käyneet tuotantotiloissa varmistamassa laatuketjun käytännön toimivuuden ja varmistamme, että muut toimet vastaavat odotuksiamme.

Esimerkiksi edustamamme Nutramedix lahjoittaa yli 50% tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, ja kävimmekin Perussa keskustelemassa avustuskohteena olevan intiaanien turvapaikan henkilökunnan kanssa yhteistyön merkityksestä (Nutramedix rahoittaa yli 90 % keskuksesta). Turvapaikka on elintärkeä etenkin tilanteissa, joissa Amazonin tulvat saattavat tuhota kokonaisia kyliä. Perussahan intiaanit tunnustettiin ihmisiksi vasta 80-luvulla ja asenteet ovat sen mukaiset.

Meille avustustyön merkitys ihmisille näkyi Andien toisella puolella Limassa sijaitsevassa isossa markkinapaikassa, jossa myydään intiaanien valmistamia tavaroita. Juttelimme satunnaisessa kojussa olevan myyjän kanssa, ja kun hänelle kävi ilmi, että toimintamme osaltaan rahoittaa ko. turvapaikkaa Amazonin varressa, hän antoi hankinnassa olevat tuliaiset ilmaiseksi - koska olemme "good people". Tätä yritysvastuu meille tarkoittaa: konkreettisia tekoja ihmisille, joilla on nimi ja huutava tarve.
 

Nutramedixin virallinen jakelija

Olemme Nutramedixin (ekslusiivinen) virallinen jakelija Suomessa ja Pohjoismaissa.

Tarjoamme jälleenmyyjille erityisehtoja, kysy lisää myynnistämme:

info@nordicure.fi

 

Nordicuren asiakkaana voit olla hyvällä mielellä. Tuotteemme ovat pitkän tuotekehityksen perusteella valittu ja ostettujen tuotteiden mukana joku muukin saa kipeästi tarvitsemaansa apua. Tervetuloa!