Olemme yrttien erityisasiantuntija

 

Nykymaailmassa meillä on yhä suurempia vaikeuksia selvitä terveenä läpi elämämme. Meidän tehtävänämme on etsiä keinoja olla vahvempi.

Matala-asteinen tulehdus, lisääntyvät krooniset ongelmat, stressi, keskittymisvaikeudet, energian puute.. kuulostaako tutulta? Meidän toimintamme ydin on etsiä tutkittuja ja hyväksi havaittuja tuotteita, sekä kouluttaa ja edistää terveyttä ja hyvinvointia. 

Inspiraatiomme tulee luonnosta ja olemmekin kehittäneet oman vahvoihin perinteisiin kasviuutteisiin keskittyneen tuotesarjan, johon kehitämme myös pohjoismaisia kasveja. Sen lisäksi edustamme Etelä-Amerikkalaisiin kasviuutteisiin erikoistunutta USA:laista Nutramedixiä. Nutramedix noudattaa toiminnassaan eettisiä ja moraalisia periaatteita.

Kasviuutteet olemme valinneet niiden tieteellisesti todennetun hyvän imeytyvyyden takia. Esimerkiksi kurkuma (kurkumiini) ei maustemuodossa imeydy käytännössä lainkaan.
 
Teemme yhteistyötä pitkäaikaisiin ja ja hankaliin vaivoihin erikoistuneen lääkärikeskuksen sekä ravintoalan asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi järjestämme lääkäreiden ja ravintoterapeuttien täydentävää koulutusta. Olemme olleet Nutramedixin, yliopiston botanistien, intiaanioppaiden ja asiantuntijalääkäreiden kanssa Etelä-Amerikassa etsimässä uusia yrttejä, ja teemme aktiivista tuotekehitystä modernin ajan haasteisiin.

 

Tuotekehitys

Tuotteemme valitsee ja auditoi asiantuntijalääkärimme Marjo Valonen Lääkärikeskus Astriksesta. Astris on kroonisiin ongelmiin keskittynyt terveydenhuollon yksikkö, joka on hoitanut potilaita jo yli 24:stä maasta. 

Noudatamme toiminnassamme eettisiä periaatteita ja tuemme erikseen rajoitettua määrää kroonisesti sairaita ihmisiä.

Käymme läpi valmistajan tuotantoprosessin luotettavuuden ja raaka-aineiden alkuperän, ja sen jälkeen kokeilemme jokaista tuotetta itse, ennen kuin ne liitetään valikoimaan. Pidämme valikoiman kohtuullisena, jotta voit olla varma siitä, että saat tuotteen joka on hyväksi todettu, luotettavalta valmistajalta ja kohtuullisella hinnalla.

Työ jatkuu kliinisellä tutkimuksella. Tällä hetkellä erityishuomion kohteena on yrttien vaikutukset suoliston bakteerikantoihin ja epätasapainotiloihin. Kiinnostusta on herättänyt etenkin uusimmat löydökset Parkinsonin taudista ja sen mahdollisesta linkistä desulfovibrio-bakteeriin. Aiheesta voit lukea lisää asiantuntijalääkärimme blogiartikkelista.


 

Vastuullisuus

Noudatamme toiminnassamme aina eettisiä periaatteita. Arvomaailmamme sisältää aidon auttamisen halun; esimerkiksi meillä saattaa olla valikoimassa tuote vain muutamaa ihmistä varten, koska he sitä tarvitsevat.

Toimimme vain vastuullisten toimittajien kanssa, niin että olemme itse nähneet heidän olevansa sanansa mittaisia. Olemme henkilökohtaisesti käyneet tuotantotiloissa varmistamassa laatuketjun käytännön toimivuuden ja varmistamme, että muut toimet vastaavat odotuksiamme.

Esimerkiksi edustamamme Nutramedix lahjoittaa yli 50% tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, ja kävimmekin Perussa keskustelemassa avustuskohteena olevan intiaanien turvapaikan henkilökunnan kanssa yhteistyön merkityksestä (Nutramedix rahoittaa yli 90 % keskuksesta). Turvapaikka on elintärkeä etenkin tilanteissa, joissa Amazonin tulvat saattavat tuhota kokonaisia kyliä. Perussahan intiaanit tunnustettiin ihmisiksi vasta 80-luvulla ja asenteet ovat sen mukaiset.

Meille avustustyön merkitys ihmisille näkyi Andien toisella puolella Limassa sijaitsevassa isossa markkinapaikassa, jossa myydään intiaanien valmistamia tavaroita. Juttelimme satunnaisessa kojussa olevan myyjän kanssa, ja kun hänelle kävi ilmi, että toimintamme osaltaan rahoittaa ko. turvapaikkaa Amazonin varressa, hän antoi hankinnassa olevat tuliaiset ilmaiseksi - koska olemme "good people". Tätä yritysvastuu meille tarkoittaa: konkreettisia tekoja ihmisille, joilla on nimi ja huutava tarve.
 

Nutramedixin virallinen jakelija

Olemme Nutramedixin (ekslusiivinen) virallinen jakelija Suomessa ja Pohjoismaissa.

Tarjoamme jälleenmyyjille ja terveydenhuollon parissa toimiville erityisehtoja, kysy lisää myynnistämme:

info@nordicure.fi

 

Nordicuren asiakkaana voit olla hyvällä mielellä. Tuotteemme ovat pitkän tuotekehityksen perusteella valittu ja ostettujen tuotteiden mukana joku muukin saa kipeästi tarvitsemaansa apua. Tervetuloa!