Red clover 1:2 Trifolium pratense

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Red clover 1:2 Puna-apila 50ml

Latinalainen nimi: Trifolium pratense

Vahva yrttiuute sisältää puna-apilan aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset pitivät puna-apilaa pyhänä, koska sen (useimmiten) kolme lehteä muistuttivat heitä heidän kolmesta jumalattarestaan. Puna-apilaa arvostettiin erityisesti veren ”puhdistajana”, poistamaan toksiineja verenkierrosta. Ympäri maailmaa sitä on käytetty naisten terveysongelmiin kuten vuotohäiriöihin, kuukautiskipuihin ja menopaussiin. Sillä on myös helpotettu flunssan oireita ja erityisesti hengitystieoireita kuten limaisuutta ja yskää. Muita käyttötarkoituksia: tukemaan hyvää suoliston bakteerikantaa, ihottumiin, psoriasikseen.


Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2- 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Puna-apila uute (Trifolium pratense), vesi, alkoholi (25%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin kukasta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.