Agnus Castus 1:2 Vitex agnus-castus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Agnus Castus 1:2 50 ml

Latinalainen nimi: Vitex agnus-castus

Vahva yrttiuute sisältää  Agnus castuksen eli Siveydenpuun aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan

Perinteinen käyttö
Agnus castus on ollut laajassa käytössä gynekologisiin ongelmiin Euroopassa ja se mainitaan mm. Homeroksen Iliad teoksessa. Agnus castus katsotaan hormonaalisten vaikutuksensa osalta adaptogeeniksi eli se tasapainottaa tilannetta aina tarpeen mukaan. Tätä tasapainotusta kuvaa se, että kreikkalainen filosofi Plato kuvasi Agnusta afrodisiakkina eli seksuaalisia haluja lisäävänä, kun taas keskiajan munkit käyttivät sitä hillitsemään haluja – ansaiten yrtille lempinimiä ”chasteberry” ja monk’s pepper”.
Yrttihoitoja antavat ovat perinteisesti käyttäneet Agnusta tasapainottamaan estrogeenin ja progesteronin määriä ja sitä on käytetty käynnistämään kuukautisvuotoja, lievittämään vaihdevuosioireita ja lapsettomuuteen. Usein se yhdistetään muihin hormonipuolta tasapainottaviin yrtteihin kuten Black cohosh tai Red clover.

Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Agnus-castus ( Vitex agnus-castus), vesi, alkoholi (45%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin marjoista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Varoitukset:
Pidä lasten ulottumattomissa
Säilytys: tiiviisti suljettuna huoneenlämmössä
Ei suositella raskaana oleville ja imettäville

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.