Sage 1:2 Salvia officinalis

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Sage 50 ml Salviauute

Latinalainen nimi: Salvia officinalis

Vahva yrttiuute sisältää Salvian aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Salviaa on käytetty jo muinaisen Egyptin ajoista alkaen ja se oli yksi tärkeimmistä yrteistä keskiajan Euroopassa. Sen tehoa ja käyttöindikaatioita pidettiin itse asiassa niin laajoina, että sen nimi juontaa latinankielen sanasta ”salvare” eli ”pelastaa, parantaa”. Sitä käytettiin tukemaan yleistä terveyttä ja mm. hedelmällisyyttä, se oli yleisesti myös käytössä anti-inflammatorina. Muita käyttötarkoituksia: vastustuskyvyn nosto, antiviraali, antibakteriaali, loiseläimet, ruuansulatuksen tuki ja sapen erityksen nosto, kuumat aallot ja yöhikoilu, päänsäryt ja migreeni, muistin tuki, depressio.

Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2- 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Salviauute (Salvia officinalis), vesi, alkoholi (45%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin kukinnosta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.