Passionflower 1:3 Passiflora incarnata

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Passionflower 50ml  Rohtopassio


Latinalainen nimi: Passiflora incarnata

Passionflower kasviuute sisältää  Passiflora incarnatan aktiiviset osat

  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto

Perinteinen käyttö
Tätä upean näköistä kukkaa on kutsuttu nimellä ”Passion Flower” tai Kärsimyskukka, koska espanjalaiset lähetyssaarnaajat pitivät kukkaa ristiinnaulitsemisen symbolina. Jokainen osa kukkaa symboloi eri osia krusifiksiosta – Jeesuksen kärsimyksestä. Kukkaa on laajasti käytetty hoitamaan hermostuneisuutta, ahdistusta ja suolistovaivoja. Yksi yleisimpiä käyttötarkoituksia on ollut unettomuus. Muita käyttötarkoituksia: kuumat aallot ja yöhikoilu, lihasten rentoutus, hermoperäinen kipu, antiviraali.

Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: Passionflower (Passiflora incarnata) , vesi, alkoholi (25%).

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatusta kokonaisesta kasvista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.