Ashwagandha 1:3 Withania somnifera

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,95 2395
Määrä: kpl
GMP tuotettu puhdas Ashwagandhauute.

Ashwaganda 50ml Rohtokoisio

Latinalainen nimi: Withania somnifera

Ashwagandayrttiuute sisältää  Withania somniferan aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Intialaisessa Ayurvedassa on ashwagandhaa käytetty yli 3000 vuotta ja se on saanut korkealle arvostetun ”rasayan” luokittelun eli se katsotaan elämää edistäväksi ja pidentäväksi yrtiksi. Se on saanut suuren arvostuksen myös immuunipuolustusta vahvistavana, fyysistä ja psyykkistä terveyttä edistävänä ja seksuaalisia haluja nostavana yrttinä. Se onkin saanut lempinimen “luonnon lahja ihmiskunnalle”.
Ashwagandhan elämää pidentävän vaikutuksen on katsottu ulottuvan myös terveen aivotoiminnan puolelle, ehkäisten hermosolujen vaurioita ainakin osittain antioksidanttivaikutuksensa avulla.
”Somnifera” latinankielisessä nimessä liittyy ashwagandhan rauhoittavaan vaikutukseen, jolloin sitä voidaan käyttää unettomuuteen tai päiväsaikaan rauhattomuuteen.
Afrodisiakkina ashwagandha on saavuttanut jopa legendaarisen maineen nostamalla seksuaalihaluja ja tyytyväisyyttä sekä miehillä että naisilla. Vaikutuksen on arveltu liittyvän sekä hormonitoiminnan tukemiseen, että pienien verisuonien laajenemiseen strategisilla alueilla.
Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja yksi ashwagandhan nimistä ”the smell of a horse” viittaakin sen juuren vahvaan ominaishajuun. Tämä hajuhaitta vältetään ottamalla ashwagandha uutemuodossa !

Muita käyttötarkoituksia: adaptogeeni, menopaussi, PMS, matala testosteroni, vastustuskyvyn nosto.


Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
25 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Ashwaganda (Withania somnifera), vesi, alkoholi (45%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin juurista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.