Ceylon Cinnamon 1:3 Cinnamomum zeylanicum

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Ceylon Cinnamon 50 ml Ceylonin kaneliuute

Latinalainen nimi: Cinnamomum zeylanicum

Vahva yrttiuute sisältää Cinnamonin aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan

Perinteinen käyttö
Aito kaneli eli Cinnamomum zeylanicum on ollut käytössä tuhansia vuosia ja se mainitaan muinaisissa kiinalaisissa kirjoituksissa vuonna 2800 ennen ajanlaskumme alkua. Se oli laajalti käytössä myös Egyptissä ja Antiikin Roomassa, sekä lääkinnällisten ominaisuuksienssa että makunsa takia. Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä sitä käytetään flunssaoireisiin ja ruuansulatusongelmiin. Muita käyttötarkoituksia: antioksidantti, anti-inflammatori, loiseläimet, antiviraali ja -fungaali, muistin tukeminen.

Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2-3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Cinnamon uute (Cinnamomum zeylanicum), vesi, alkoholi (45%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin kuoresta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.