Echinacea A 1:1 Echinacea angustifolia

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl
GMP tuotettu puhdas Auringonhattu-uute.

Echinacea A 50ml Auringonhattu

Latinalainen nimi: Echinacea angustifolia

Vahva yrttiuute sisältää  Echinacea angustifolian aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Echinacea on ollut tärkeä yrtti Pohjois-Amerikan intiaaniväestölle, jotka käyttivät echinaceaa paikallisesti haavojen, ötökän pistosten ja käärmeen puremien hoitoon. Kurkkukipuun sitä käytettiin kurlaamalla. Echinacean on katsottu tehoavan virusperäisiin flunssiin nimenomaan aivan infektion alkuvaiheessa ja silloinkin vain jos yrttiuute on suorassa kosketuksessa limakalvoihin, kuten kurlatessa. Jos flunssa oli jo ehtinyt kunnolla päälle, niin onkin suositeltu käyttämään mieluummin muita antiviraaleja kuten scutellaria baicalensista.
Echinaceaa on käytetty myös yleisesti immuunipuolustusta tukemaan ja sillä on laajaa antimikrobiaalista vaikutusta mm. joihinkin suoliston bakteereihin.
Valitsimme uutteeseemme nimenomaan Echinacea angustifolian yleisemmän purpurean sijasta, koska purpurean teho tutkimuksissa on tullut enimmäkseen tuoreesta kasvista tehtynä juomana.

Muita käyttötarkoituksia: anti-inflammatori, vastustuskyvyn nosto

Uuttosuhde: 1:1

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Auringonhattu (Echinacea angustifolia), vesi, alkoholi (45%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kokonaisista kasveista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.