Fennel 1:2 Foeniculum vulgare

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 26,95 2695
Määrä: kpl

Fennel 1:2 50ml Fenkoli-uute

Latinalainen nimi: Foeniculum vulgare

Vahva yrttiuute sisältää  Foeniculum vulgaren aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Raportteja fenkolin käytöstä löytyy jo yli 2000 vuoden takaa. Hippokrates puhui fenkolista lasten koliikin hoidossa ja kreikkalaiset myös kutsuivat yrttiä nimellä ”tulla laihaksi”, koska sen koettiin auttavat painon pudotuksessa. 1600-luvun yrttitietäjä Nicholas Culpeper käytti fenkolia ilmavaivoihin, maidon erityksen lisäämiseen, näön parantamiseen ja ”make people lean who hath grown fat”. Muita käyttötarkoituksia: ruuansulatus, anti-aging, kuukautiskivut, vuoteen kastelu, yskä, liman irrotus, seksuaalihalujen nosto, munuaiskivet.


Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Fenkoli ( Foeniculum vulgare), vesi, alkoholi (60%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin kärkiosista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.