Black Walnut 1:3 Juglans nigra

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 1995
Määrä: kpl

Black Walnut 50ml  Mustajalopähkinä

Latinalainen nimi: Juglans nigra

Vahva yrttiuute sisältää  Black Walnutin aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Amerikan alkuperäisväestö käytti Juglans nigran pähkinän kuoria parasiittien häätämiseen. Euroopassa, vanhassa mytologiassa sanottiin, että jumalat söivät näitä pähkinöitä. Tästä syntyi latinan kielinen nimi juglans, lyhenteenä sanoista ”jovis glans” eli ”Jupiterin pähkinä”. Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä Juglans nigraa on pidetty munuaisia hoitavana ja kuoria käytetty myös matojen ja muiden parasiittien häätämiseen. Muita käyttötarkoituksia: sieni- ja hiivainfektioihin, bakteeri-infektioihin, ruuansulatuksen tuki, ripuli, ummetus, suoliston inflammaatio, liikahikoilun vähennys.


Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2- 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Black Walnut uute ( Juglans nigra), vesi, alkoholi (25%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin osista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.