ATP Fuel® (GMO-vapaa)

Hinta: 75,95 7595
Määrä: kpl
ATP Fuel® on suunniteltu Krebsin syklissä tapahtuvaa energian tuotantoa, joka on tärkein kehon energian tuotantomuoto. ATPFuel® on suunniteltu erityisesti urheilijoille ja niille, jotka tarvitsevat tai haluavat optimaalista energian tuotantoa.

Tutkimuksia tuotteen tehosta on esitetty ILADS (International Lyme & Associated Diseases) konferenssissa ja julkaistua tutkimusta on:
             -International Journal of Clinical Medicine
             -Journal of Functional Food in Health & Disease

Tässä tuotteessa on varmistettu aivan erityisellä tavalla fosfolipidien stabilointi ja imeytyminen.

ATP Fuel® issa on kolme tärkeintä energian tuoton ravintoainetta ja kofaktoreita. Nämä synergistisesti varmistavat maksimaalisen mitokondrioiden toiminnan ja energian tuotannon:

NT Factor Energy™
NADH
CoQ10 (Ubikinoni)


NT Factor Energy™ – korjaamaan mitokondrioiden kalvoja*
NT Factor Energy™ on fosfolipidien kuljetusmenetelmä, jotta saadaan korjattua akuuttien tai kroonisempien terveysongelmien aiheuttamat mitokondrioiden kalvojen vauriot.

Tämän tuotteen teho perustuu patentoituun fosfolipidien extraktio ja stabilointi menetelmään, jotta ne saadaan riittävän pitkälle suolistoon imeytymistä varten. Fosfolipidit on hyvin instabiileja ja usein oksidoituvat tuotantoprosessissa tai suolistossa ennenkuin niillä on mahdollisuutta imeytyä. Tässä prosessissa fosfolipidit ensin stabiloidaan ja sitten suojataan pro- ja prebiooteilla.

NADH – ruuan muuttamiseksi energiaksi*
NADH on redusoitu (ylimääräinen elektroni) B3 vitamiinin koentsyymimuoto tai  B-Nikotinamidi Adeniini Dinukleotidi. Sen kyky luovuttaa elektroni ajaa ATP tuotantoa.
Jokaisesta NADHsta elimistö voi muodostaa kolme ATP yksikköä.

NADH on tunnetusti instabiili. Osana patentoitua valmistumenetelmää, NADH stabiloidaan klorofyllillä ja mikrokapsuloidaan suojaksi vatsahapoilta.

Coenzyme Q10 – ATP energiatuotantoon*
Koentsyymi Q10 (CoQ10) esiintyy mitokondrioissa ja sitä tarvitaan ATP:n valmistukseen. CoQ10 on myös antioksidantti ja tukee immuunipuolustusta.

Tämän valmisteen CoQ10 korkealaatuinen raaka-aine tulee Japanista ja takaa optimaalisen biokäytettävyyden.

Osa tämän tuotteen aineista on soijasta lähtöisin.

EI SISÄLLÄ  maitoa, kananmunaa, kalaa, maapähkinöitä, äyriäisiä, vehnää, hiivaa, gluteenia, maissia, keinotekoisia makeutus-, väri- tai lisäaineita

Annosehdotus:
5 kapselia 30 minuuttia ennen aamiaista ja  5 kapselia 30 minuuttia ennen lounasta tai päivällistä (10 kapselia päivässä) ensimmäiset kaksi kuukautta ja sen jälkeen 5 kapselia 30 minuuttia ennen aamiaista. On tärkeää ottaa riittävää annosta ensimmäiset kaksi kuukautta, jotta solukalvoilla on mahdollisuus korjaantua. Tämän annostuksen mukaan ensimmäiset kaksi kuukautta menee 2 purkkia kuukaudessa, sen jälkeen yksi purkki kuukaudessa.
 
5 kapselin sisältö:
NT Factor® maximum potency - 2000 mg:
NT tekijän lipidit®, Frukto-oligosakkaridit, Riisileseuute, Opti-MSM®, Bromelaani, Rikki, B5-vitamiini (as calciumpantothenate), Inositoli, L-Arginiini, L-klysiini, Tauriini, Alfalipoiinihappo, Valkosipuli, Spiruliina, Punajurikuitu, Bifidobacterium bifidum, Purjonvarsijauhe, Lactobacillus acidophillus, Melassi, Boori
Mitochondrial proregulatorTM - 432 mg:
Opti-MSM®, Kalsium (as dicalciumphosphate, kalsiumsitraatti, calcium pyruvate), Fosfori (as dicalcium phosphate)
Krebs cycle glucose absorbTM - 180 mg:
Alfaketoglutaarihappo, L-Tyrosiini
RN rasvahappojen metaboloija (RN fatty acid metaboliserTM) - 141 mg:
L-carnipure®, L-karnitiinitartraatti
Kalsium- 137 mg, 17 % **
(included in Mitochondrial pro regulatorTM)
B5-vitamiini - 51 mg, 850 %**
(included in NT factor maximum potency and RN Fatty acid metaboliserTM)
Krebs Energy Foundation - 35 mg:
Koentsyymi Q10, NADH
Vitamin E-vitamiini - 17 mg, 142 %**
(as alpha tocoferyl succinate)

** päivittäinen saantisuositus (daily value RI%)

Alkuperämaa: Alankomaat
 
Arvostele tämä tuote

06.06.2018 - Sari

Olen käyttänyt Atp Fuelia päivittäin reilut puoli vuotta. Auttanut selkeästi Cfs- tyyppiseen oireiluun ja uupumustilaan; lihasten väsymiseen ja maitohapottumiseen sekä rasituksensietoon. Yleinen vireystila, niin fyysinen kuin henkinen, palautunut lähes normaaliksi päivittäisellä käytöllä. Muutosta alkoi havaita jo muutamassa viikossa. Suosittelen lämpimästi!