Siberian ginseng 1:1 Eleutherococcus senticosus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 1995
Määrä: kpl

Siberian ginseng 50ml


Latinalainen nimi: Eleutherococcus senticosus  

Siberian ginseng kasviuute sisältää Eleutherococcus senticosus aktiiviset osat.

  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto


Perinteinen käyttö
Siperian ginsengiä on käytetty yleiseen terveyden tukemiseen yli 2000 vuoden ajan. Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä sitä on käytetty myös viiniin sekoitettuna juomana yhdessä muiden yrttien kanssa väsymykseen, niveltulehduksiin ja alaselän särkyihin. Se on voimakkaasti energisoiva ja on yksi ensimmäisistä ns. adaptogeenisistä yrteistä eli yrttejä, jotka parantavat elimistön kestävyyttä ja sietokykyä kaikenlaisissa stressitilanteissa, sekä fyysisissä että henkisissä. Muita käyttötarkoituksia: vastustuskyvyn nosto, testosteronituki, hedelmättömyys.

Uuttosuhde: 1:1

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
15 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus) , vesi, alkoholi (30%).

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatusta juuresta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.