Holy Basil 1:3 Ocimum sanctum

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Holy basil 50ML

Latinalainen nimi: Ocimum sanctum

Holy basil kasviuute sisältää  Ocimum sanctumin aktiiviset osat

  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Holy Basil eli Pyhä basilika tunnetaan myös nimellä Tulsi ja se on ollut Intiassa käytössä tuhansia vuosia. Se on yksi tärkeimmistä yrteistä Ayurveda-lääkinnässä ja se on saanut nimekseen ”Vertaansa vailla oleva”. Tulsia pidetään ”elämän eliksiirinä” ja sen on katsottu edistävän pitkäikäisyyttä ja elimistön tasapainoa. Tunnetaan myös adaptogeenina, puhdistavana yrttinä ja elimien ja kudosten suojelijana. Muita käyttötarkoituksia: antioksidantti, anti-inflammatori, vastustuskyvyn nosto, antiviraali, stressin ja ahdistuksen lievitys, masennus, astma, yskä, allergioihin liittyvät oireet.


Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: Holy basil (Ocimum sanctum) , vesi, alkoholi (45%).

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatusta lehdestä. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.