ALE 9 %
  • TAKUNA 60ml

TAKUNA 60ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 48,56 4856 53,95 € 5395
Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 46,00 € 92,00 € Osta
TAKUNA 60ml Ravintolisä

Nutramedixin Takuna, tunnettu myös nimellä Embauba, on uutettu Cecropia strigosa -puun kuoresta. Etelä-Amerikan sademetsistä kotoisin oleva puu kuuluu nokkosien sukuun (Urticaceae) ja sillä on in vitro tutkimuksissa havaittu antiviraalisia ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Käyttöohje
Ravista pullo hyvin ennen jokaista käyttökertaa.
15-30 tippaa (1,5ml) veden kera 2 kertaa päivässä.

Ainesosat
Takunan kuori (Cecropia strigosa), vesi, alkoholi (20-24%)MIKROBIAALINEN PUOLUSTUS - Takuna on villinä kerätty yrttivalmiste, jolla voi olla antimikrobiaalisia vaikutuksia.

PATENTOITU UUTEPROSESSI – Kehitetty takaamaan korkein mahdollinen biosaatavuus ja imeytyminen. Nutramedixin uniikki valmistusprosessi tuo koko yrtin kaikki ominaisuudet optimaalisesti käyttöön.
SUORAAN LUONNOSTA – Valmisteemme tulevat luonnon yrttirikkaimmilta alueilta, pääasiassa Perusta ja Amazonin sademetsistä.
TUNNE ERO -
 15-30 tippaa 1,2dl:aan vettä ja odota 1 minuutti ennen juomista. 2 kertaa päivässän, noin 30 min. ennen ateriaa.  Aloita annoksella 1 tippa kahdesti päivässä ja nosta annosta vähitellen. Ravista pullo hyvin ennen käyttöä.
25 VUOTTA INNOVATIIVISTA YRTTITUTKIMUSTANutramedix
, perustettu vuonna 1993, on  eettinen yrttiuutteisiin ja yrttitutkimukseen (yli 100 tutkimusta) keskittynyt yhtiö joka lahjoittaa yli puolet tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, pääosin katulapsille.

Varoitukset:
Pidä lasten ulottumattomissa
Säilytys: tiiviisti suljettuna huoneenlämmössä
Ei suositella raskaana oleville ja imettäville

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.