ALE 9 %
  • STEVIA 60ml

STEVIA 60ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,36 2336 25,95 € 2595
Määrä: kpl
Korvaa helposti sokeria leivonnassa ja smoothiessa. Testasimme myös lättytaikinassa ja nuoriso ei huomannut eroa sokeriin :)
Stevia 60ml kasviuute.
 
Käyttöohje:
Ravista pullo hyvin ennen jokaista käyttökertaa.
3 tippaa tai enemmän lisättynä ruokaan tai juomaan. Tuotteella voi taittaa karvaammista aineksista koostuvien smoothien makua. Teimme myös Lime-limonadia Stevialla - raikasta ja sokeritonta.
 
Sisältö:
Stevioliglykosidi, vesi, etanoli (20-24%)
 
PATENTOITU UUTEPROSESSI – Kehitetty takaamaan korkein mahdollinen biosaatavuus ja imeytyminen. Nutramedixin uniikki valmistusprosessi tuo koko yrtin kaikki ominaisuudet optimaalisesti käyttöön.
SUORAAN LUONNOSTA – Valmisteemme tulevat luonnon yrttirikkaimmilta alueilta, pääasiassa Perusta ja Amazonin sademetsistä.
TUNNE ERO - lisää 3 tippaa tai enemmän ruokiin tai juomiin. Ravista pullo hyvin ennen käyttöä.
25 VUOTTA INNOVATIIVISTA YRTTITUTKIMUSTANutramedix, perustettu vuonna 1993, on  eettinen yrttiuutteisiin ja yrttitutkimukseen (yli 100 tutkimusta) keskittynyt yhtiö joka lahjoittaa yli puolet tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, pääosin katulapsille.


Varoitukset:
Pidä lasten ulottumattomissa
Säilytys: tiiviisti suljettuna huoneenlämmössä
Ei suositella raskaana oleville ja imettäville

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.