Licorice 1:1 Glycyrrhiza glabra

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Licorice 50 ml Lakritsinjuuri

Latinalainen nimi: Glycyrrhiza glabra

Licorice kasviuute sisältää  Glycyrrhiza glabran aktiiviset osat

  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto

Perinteinen käyttö
Lakritsinjuurta ovat käyttäneet eri kansakunnat laajasti eri puolilla maailmaa, kuten esim. Intian brahmaanit, hindut, kreikkalaiset, roomalaiset, babylonialaiset ja kiinalaiset. Hindut valmistivat siitä maidon ja sokerin kanssa juomaa nostamaan seksuaalista suorituskykyä. Historian kirjoista löytyy tietoja, että lakritsinjuurta käyttivät terveystarkoituksiin mm. Ceasar, Aleksanteri Suuri ja Egyptin faaraot. Lääkäri Dioscorides antoi lakritsinjuurta Aleksanteri Suuren armeijan sotilaille parantaakseen voimaa ja kestävyyttä. Muita käyttötarkoituksia: ruuansulatus, hengitystieoireet, maksan ja munuaisten tuki, yskä, liman irrotus, masennus.

Uuttosuhde: 1:1

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: Licorice (Glycyrrhiza glabra), vesi, alkoholi (25%).

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatusta juuresta. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä.

Varoitukset
Lakritsinjuurta ei tulisi käyttää, jos käytät digoksiinipohjaisia lääkkeitä tai jos sairastat osteoporoosia tai verenpainetautia.Vältä käyttöä jos olet raskaana tai sinulla on maksakirroosi.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.