GPCR autoimmuunivasta-aineet (näytteenottopakkaus)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 20,00 2000
Määrä: kpl

GPCR autoimmuunivasta-ainetesti

GPCR (G-protein-coupled receptor) on proteiini, joka toimii solukalvon pinnalla ja osallistuu solujen viestintään monien biologisesti merkittävien prosessien mm. Immuunijärjsetelmän säätelyssä.

Autoimmuunivasta-ainetestit ovat diagnostisia testejä, jotka auttavat tunnistamaan autoimmuunisairauksia, joissa elimistön immuunijärjestelmä hyökkää omia kudoksiaan vastaan virheellisesti. Näiden testien avulla voidaan havaita vasta-aineita, jotka voivat olla merkki immuunijärjestelmän hyperaktiivisuudesta tai virheellisestä toiminnasta.

Inflammaatio-myrsky elimistössä viittaa yleensä voimakkaaseen tulehdusreaktioon, joka voi olla seurausta infektiosta, autoimmuunisairaudesta tai muista tekijöistä. GPCR-vasta-ainetestien tulokset voivat antaa lisätietoa siitä, kuinka voimakas tulehdusreaktio elimistössä on, ja auttaa lääkäreitä selvittämään, mikä voi olla sen taustalla oleva syy. Tämä tieto voi olla hyödyllinen oikean hoidon suunnittelussa ja potilaan tilan seurannassa.

Vasta-ainetestejä käytetään yleensä yhdessä muiden diagnostisten menetelmien kanssa, kuten kuvantamistutkimusten ja kliinisten oireiden arvioinnin kanssa, sairauden diagnosoinnissa ja hoidon seurannassa.


Testin parametrit ovat seuraavat autovasta-aineet:

· AT1R-AAk
· beta1-AdR-AAk
· beta2-AdR-AAk
· CXCR3-AAk
· ETAR-AAk
· M3R-AAk
· M4R-AAk

Lisää GPCR autovasta-aineista voit lukea https://www.astris.fi/blogi/gpcr-autovasta-aineet


Näytteenotto:
Testi edellyttää verinäytettä. Näytettä varten ei tarvitse paastota.

Näytteenottopaketti voidaan postittaa sinulle ohjeineen kotiin (voit valita itsellesi sopivan näytteenottopaikan kotiseudultasi) tai voit varata näytteenottoajan Astris-klinikalle Helsingissä. Ajanvaraus näytteenottoon tästä linkistä https://www.astris.fi/laboratorioajat

Testipaketin mukana tulevat tarkat ohjeet ja asiakas postittaa näytteen Astrikseen niiden mukaisesti. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun olemme vastaanottaneet näytteen. Vastaus valmistuu parissa viikossa ja se postitetaan kotiin kirjeessä.

 

Testin hinta:
Laboratoriotestit toimittaa Lääkärikeskus Astris, rekisteröity terveydenhuollon palvelutuottaja. Näytteenottopakkaus (20 €) vähennetään testin hinnasta. GPCR-testin kokonaishinta on 268,50 € (sis. 20 € toimitus- ja käsittelymaksun).

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.