Andrographis 1:3 Andrographis paniculata

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 26,95 2695
Määrä: kpl

Andrographis 50ml

Latinalainen nimi: Andrographis paniculata

Vahva yrttiuute sisältää  Andrographisen aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Andrographis on ollut tärkeä yrtti sekä intialaisessa Ayurveda lääkinnässä että Perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Sitä on käytetty jo 3000 – 4000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua yleiseen terveyden edistämiseen, vastustuskyvyn nostoon ja virusperäisten hengitystieinfektioiden hoitoon. Sitä on pidetty myös yhtenä parhaimmista yrteistä tiettyjen vaikeitten bakteeri-infektioiden kuten borrelian hoidossa.
Andrographis on kuuluisa ruuansulatusta edistävästä vaikutuksesta ja se on saanut lempinimen ”King of Bitters”. Bitterit eli katkerot edistävät suolahapon ja usein myös sapen eritystä, näin auttaen ruuan pilkkoutumista ja imeytymistä.


Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2- 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Andrographis uute ( Andrographis paniculata), vesi, alkoholi (45%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kokonaisesta kasvista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.