Glutamiini -jauhe, natural 250g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 12,95 1295
Määrä: kpl

Glutamiini - 250g

  • Proteiinien rakennusaine
  • Puhdas fermentoitu raaka-aine Etelä-Koreasta
  • Päivittäiseen käyttöön
  • Vegaaninen


Kuvaus
Glutamiini eli L-glutamiini on elimistön yleisin aminohappo, joka toimii proteiinien rakennusaineena. Sitä on eniten veren plasmassa ja lihaksissa, missä se toimii välittäjäaineena sekä auttaa muiden aminohappojen muodostumisessa. Glutamiinilla on tärkeä rooli esimerkiksi lihasten ja aivojen toiminnassa sekä valkosolujen energianlähteenä. Glutamiinilla on myös osansa suoliston hyvinvoinnin rakentamisessa: se toimii esimerkiksi suoliston solujen rakennusaineena.

Elimistö pystyy tuottamaan glutamiinia itse, mutta urheilusuoritukset ja fyysiset rasitukset lisäävät sen tarvetta. Mikäli elimistössä ei ole tarpeeksi glutamiinia, alkaa elimistö hajottaa sitä lihaksista. Tämän takia glutamiini on suosittu lisäravinne kovaa treenaavien ja urheilijoiden keskuudessa. Puhdistamon glutamiini valmistetaan tutkitusti puhtaasta, fermentoidusta raaka-aineesta, joka saadaan Etelä-Korestasta.

Ei sisällä sokeria, aspartaamia, sukraloosia tai asesulfaami K:ta - ei myöskään keinotekoisia aromeja tai väriaineita! Puhdistamon glutamiini ei sisällä mitään ylimääräistä, ainoastaan puhtaita ja kehollesi tarpeellisia rakennusaineita. Vegaaninen tuote.

Kuinka käytän?
Yksi annos 1 ¼ tl (5 g) päivässä, haluamasi nesteen joukkoon.

Ainesosat: L-glutamiini

Vuorokausiannos sisältää: L-glutamiini - 5 g

Säilytys: Kuivassa ja valolta suojattuna

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU

Pakattu: Suomi

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mikäli olet raskaana tai imetät, keskustele tuotteen käytöstä asiantuntevan terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.