Zeolite MED® detox ultrafine powder 120g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,95 3995
Määrä: kpl

Zeolite MED® – detoxifikaatioon


Zeolite MED® - maksan helpotus suoliston detoksifikaation kautta

Zeolite MED® -valmistetta voidaan käyttää päivittäin koko perheelle luonnollisena biologisena terveyden suojelun säätelijänä ehkäisemällä ja lievittämällä oireita, joiden syyt johtuvat altistumisesta epäpuhtauksille. Zeolite MED®, luonnollinen valmiste Zeolite-mineraalista, voi sitoutua ruoansulatuskanavan epäpuhtauksiin ja vetää ne ulos kehosta luonnollisin keinoin.
Zeoliitti ei imeydy suolistosta elimistöön, vaan poistuu ulosteen mukana.rasittamatta aineenvaihduntaa.

Zeolite MED® toimii sitomalla (adsorptio) mm.
  •    Raskasmetallit (elohopea, lyijy, kadmium)
  •     Alumiini
  •     Ammonium
  •     Histamiini

Ennaltaehkäisevässä käytössä otetaan huomioon kaikki toimenpiteet, jotka voivat estää tai hidastaa terveydentilan heikkenemistä (sairaus, loukkaantuminen) tai vähentää sen todennäköisyyttä. Ehkäisy on paras lääke. Zeolite MED® voi sitoa ei-toivottuja epäpuhtauksia jo ruoansulatuskanavassa ennen kuin ne ehtivät imeytyä elimistöön, ja auttaa siten ennaltaehkäisemään ongelmia.


Myrkyllisten, aktiivisten metallien, kuten elohopean, lyijyn, kadmiumin, alumiinin ja muiden aineiden, kuten ammoniumin ja histamiinin, rikastuminen elimistössä voi olla syynä moniin kroonisiin sairauksiin. Zeolite MED®: n epäpuhtauksia sitovia ja puhdistusominaisuuksia voidaan tarvittaessa käyttää terapeuttisesti tai hoidon liitännäisinä, erityisesti altistumisen lisääntyessä histamiinille ja histamiini-intoleranssille, kuten allergiat, maha-suolikanavan sairaudet, maksan toimintahäiriöt tai lisääntynyt maksaan kohdistuva rasitus.

Zeolite MED®

Sisältö: 100% klinoptiloliitti-zeoliitti ultrahienoa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.