Thyme 1:3 Thymus vulgaris

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Thyme 1:3 Timjamiuute 50 ml

Latinalainen nimi: Thymus vulgaris

Vahva yrttiuute sisältää Timjamin aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Antiikin Kreikassa ja Roomassa timjamia poltettiin suitsukkeena puhdistamaan ilmaa ja palauttamaan voimia ja ajatuksen kirkkautta. Kuten sukulaiskasvinsa salvia, timjamin on myöhemmin osoittettu neutralisoivan hengitysilman bakteereja ja mikrobeja. Tuhansien vuosien ajan timjamilla on ollut maine suojaavana ja hoitavana yrttinä ja sitä on käytetty mm. myrkkyjen neutralisointiin ja ruton ehkäisyyn – timjami oli yksi yrteistä, joita kannettiin mukana suojaavana yrttikimppuna Mustan Surman aikana. Sitä käytettiin myös suoraan märkiviin haavoihin ja Spartan sotilaat kylpivät timjami-kylpyvedessä ehkäisemään ja hoitamaan haavojen infektioita. Muita käyttötarkoituksia: yskä ja muut keuhko-oireet, vastustuskyvyn nosto, antioksidantti, parasiitit, ruuansulatus.

Uuttosuhde: 1:3

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Timjami ( Thymus vulgaris), vesi, alkoholi (45%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kokonaisista kasveista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.