Super Omega-3 60 caps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,95 2495
Määrä: kpl
  • Ekologisin ja eettisin olemassa oleva omega-3-valmiste: 100% jäljitettävyys

  • Puhtain mahdollinen omega-3:n lähde, fosfolipidimuotoinen

  • Tavanomaisista kalapohjaisista valmisteista poiketen krillipohjainen

  • Luonnollinen valmiste ilman lisä- tai täyteaineita

  • Hajuton ja mauton, helposti nieltävä pehmytkapseli ilman kalamaista jälkimakua

 
Puhdistamon Super Omega-3 on uuden sukupolven omega-3! Super Omega-3 on ainutlaatuinen valmiste markkinoilla ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia omega-3-rasvahapoista yhtä luonnollisessa muodossa kuin ne ovat ruoka-aineissa ilman lisä- tai täyteaineita. Omegat ovat fosfolipidi-muodossa eli niillä on ainutlaatuisen ylivoimainen imeytyvyys ja biosaatavuus, ja onkin verrattavissa siihen jos söisi kokonaista kalaa ja saisi omegat suoraan sieltä. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ansiosta myös omegan todellisten ja kokonaisvaltaisten hyötyjen saamisen. Tätä luonnollisempaa omega-3-valmistetta ei markkinoilla ole!

Tavallisesti omegavalmisteet sisältävät ainoastaan omega-3-rasvahappoja. Meidän kapselit sisältävät sen lisäksi myös edellä mainittuja fosfolipidejä sekä koliinia ja astaksantiinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja ainutlaatuisen monipuolisen! Kapselit ovat kauniin punaisia, mikä monia myös ihmetyttää: tämä väri saadaan juurikin edellä mainitusta astaksantiinista.

Super Omega-3 on markkinoiden ekologisin ja eettisin omega-3-valmiste. Puhdistamon Super Omega-3 valmistetaan krilli-planktonista, joka saadaan Etelämantereen läheisyydestä, maailman puhtaimmista vesistä Ecoharvest-menetelmällä kutsutulla tekniikalla kaukana tehtaista, saasteista ja jätteistä. Tämä menetelmä minimoi niin sanotun ‘sivusaaliin’ eli muiden merenelävien pyynnin ja sivusaalista kerääntyy vain murto-osa verrattuna kalanpyyntiin, joka on maailman yleisin Omega 3 -tuotteiden lähde.

Kuka tahansa voi kertoa tuotteidensa olevan eettisiä ja kestävän kehityksen mukaisia, mutta Puhdistamon tapaan tuotteemme on sertifioitu maailman laadukkaimpana pidetyllä kala- & äyriäistuotteiden sertifikaatilla, eli MSC:llä. Tämän lisäksi tuotteeseen käytetyt krillisaaliit ovat 100% jäljitettäviä.

Super Omega-3 tukee sydämen, maksan ja rasva-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.
 

 

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:
 
2 kapselia päivässä. / 2 kapslar per dag.

 

Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller:

Omega-3 rasvahappoja yhteensä / Omega-3-fettsyror sammanlagt318,6 mg
- josta EPA / varav EPA177 mg
- DHA82,5 mg
Fosfatidyylikoliini / Fosfatidylkolin566 mg
Koliini / Kolin82 mg
Astaksantiini / Astaxantin100 μg
 

 

Ainesosat / Ingredienser:
Superba™ Boost krilliöljy. Kapseli: Kalagelatiini, glyseroli, vesi /
Superba™ Boost krillolja. Kapsel: Fiskgelatin, glycerol, vatten
 
Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.