Smart Multi monivitamiini, 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 18,20 1820
Määrä: kpl
UUTUUS! Paras monivitamiini. 23 huippulaatuista aineisosaa, energiantuotannon tueksi aktiiviset b-vitamiinit ja CoQ10. Älykkäät lisäkomponentit luteiini ja zeaksantaani.

Smart Multi -monivitamiini - 60 kaps.

  • Päivitetty versio tavallisista monivitamiineista
  • 23 vaikuttavaa ainesosaa
  • Aktiiviset B-vitamiinit sekä älykkäät lisäkomponentit
  • Puhdas koostumus, ei turhia täyteaineita
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • PARAS hinta-laatusuhde (!)

Smart Multi on päivitetty versio tavallisista monivitamiineista. Se on erinomainen tuki nykyajan ihmisen arkeen, olit sitten kovaa urheileva nuori, ruuhkavuosia suorittava nelikymppinen tai aktiivisena pysyttelevä eläkeläinen.

Smart Multi on palveluvalikoimassamme Lääkärikeskus Astrista varten, tuotteesta tehdään kliinistä tuotetutkimusta. Sitä saa normaalisti vain apteekista. Tuote on kehitetty järkevämpään hintapisteeseen jättämällä kaikki välikädet pois. Verrokkituotteet ovat yli 3x kalliimpia - tuote on saatu markkinoille asiakkaidemme tarpeen takia kahden vuoden projektin seurauksena.

Smart Multi on rakennettu tiukalla seulalla uusimman tutkimustiedon ja vankan kliinisen kokemuksen varaan. Ei kompromisseja, ei heikkolaatuisia raaka-aineita, ei mitään ylimääräistä. Smart Multi paitsi yhdistää tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet toimivaksi kokonaisuudeksi, lisää sekaan myös joukon älykkäitä lisäkomponentteja.

Tuotteen pohjan muodostavat runsaat määrät laadukkaita C-, D- ja E-vitamiineja sekä jodia, sinkkiä, mangaania ja molybdeenia, muiden olennaisten vitamiinien ja hivenaineiden ohella.
Tämän lisäksi Smart Multi sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, joista metylaation kannalta tärkeimmät B2, B6, B9 ja B12 ovat aktiivisissa muodoissaan taaten niiden erinomaisen imeytyvyyden.

Smart Multiin on myös lisätty uniikkeja ainesosia Q10:a, luteiinia ja zeaksantaania. Uusimmissa tutkimuksissa on viitteitä Q10:n positiivisista vaikutuksista kehon energiantuotantoon, sekä luteiinin ja zeaksantaanin vaikutuksista näkökykyyn ja kognitioon.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä.

Vuorokausiannos sisältää:

  1 kaps. Päivittäinen saanti
Beetakaroteeni 6 mg  
B1-vitamiini 12 mg 1 090 %*
B2-vitamiini 5 mg 357 %*
B3-vitamiini 50 mg 313 %*
B5-vitamiini 30 mg 500 %*
B6-vitamiini 10 mg 714 %*
Biotiini 300 µg 600 %*
Inositoli 25 mg  
Folaatti 500 µg 250 %*
B12-vitamiini 500 µg 20 000 %*
C-vitamiini 80 mg 100 %*
D3-vitamiini 20 µg 400 %*
E-vitamiini 14 mg 117 %*
K2-vitamiini 15 µg 20 %*
Jodi 150 µg 100 %*
Koentsyymi Q10 20 mg  
Koliini 25 mg  
Kromi 200 µg 500 %*
Luteiini 10 mg  
Mangaani 2 mg 100 %*
Molybdeeni 75 µg 150 %*
Sinkki 10 mg 100 %*
Zeaksantaani 2 mg  

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Ainesosat: C-vitamiini (L-askorbiinihappo), koliinibitartraatti, B3-vitamiini (nikotiiniamidi), sinkkibisglysinaatti, isosamettikukkauute (Tagetes erecta), B5-vitamiini (kalsium-D-pantotenaatti), inositoli, koentsyymi Q10 (ubikinoni), E-vitamiini (D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti), mangaaniglukonaatti, B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi), B6-vitamiini (pyridoksaali-5'-fosfaatti), D-vitamiini (muunneltu tärkkelys, maltodekstriini, MCT-öljy, tokoferoliuute, kolekalsiferoli), molybdeeni (metyylisulfonyylimetaani, natriummolybdaatti), K2-vitamiini (maltodekstriini, menakinoni-7), B2-vitamiini (natriumriboflaviini-5'-fosfaatti), beetakaroteeni, kromipikolinaatti, B12-vitamiini (metyylikobalamiini), folaatti (kalsium-L-metyylifolaatti), biotiini (D-biotiini), kaliumjodidi. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Valmistettu: Suomi
Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EU
Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.