Maitohappobakteeri + Boulardii 60 kaps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 1995
Määrä: kpl

Tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria sekä Lynside® boulardii-hiivalajia


Puhdistamon Maitohappobakteeri + Boulardii on tehokas yhdistelmä LactoSpore® -maitohappobakteeria ja Lynside® boulardii-hiivalajia. Itiömuotoinen LactoSpore® -maitohappobakteeri on huomattavasti vahvempi kuin useimmat tavanomaiset maitohappobakteerikannat. Spore-muotoisena tämä maitohappobakteeri kestää myös todella hyvin vatsahappoja ja kiinnittyy tehokkaasti haastavimmissakin olosuhteissa. Lynside® boulardii-hiivalaji on laajasti tutkittu sekä patentoitu kanta. 

Molemmat selviytyvät rajuimmissakin olosuhteissa: vatsahapot tai entsyymit eivät ole ongelma tälle parivaljakolle! Kapselin vaikuttavat ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja niiden vaikutus alkaa nopeasti. Tuote on parhaimmillaan käytettynä kuuriluontoisesti ennen ulkomaanmatkoja ja niiden aikana, antibioottikuurien yhteydessä sekä silloin kun vatsa tuntuu temppuilevan. 

Täysin gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.

Suositeltu vuorokausiannos: 1–2 kapselia tarvittaessa. Kapseli voidaan niellä sellaisenaan veden kanssa, tai se voidaan avata ja ripotella ruokaan, juomaan tai suoraan suuhun.
1−2 kapselia päivässä. Yksi kapseli sisältää Lynside® S. boulardii 250 mg (5 miljardia CFU) ja LactoSpore® B.coagulans 100 mg (1,5 miljardia CFU).

 

Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto, ja tällä kertaa se löytyi Hollannista.

Säilytys: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.