Liposomaalinen Glutationi, 150 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,95 2495
Määrä: kpl

Liposomaalinen Glutationi, 150 ml

Lipo Glutation 200 on nestemäinen, vahva liposomaalinen glutationi-fosfatidyylikoliinivalmiste, joka on tarkoitettu tilanteisiin, joissa glutationin ja fosfokoliinin saantia halutaan lisätä. Liposomaalinen muoto varmistaa imeytyvyyden. Korkea C-vitamiini-esteripitoisuus edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

Annostus:
0,5 - 1 tl päivässä tai terapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan (1 tl = 5 ml). Ravistetaan kevyesti ennen käyttöä. Nautitaan sellaisenaan tai mehun, smoothien tai muun nesteen kera.  1 tl sisältää 200 mg glutationia. 

Vaikuttavat ainesosat (5 ml = 1 tl):
Fosfolipidit                                     650 mg
      - koliinia                                  84,5 mg
L-glutationi (pelkistetty muoto)      200 mg
C-vitamiinia                                   350 mg
Aineosat: puhdistettu vesi, glyseroli, fosfolipidit (fosfatidyylikoliini auringonkukkalesitiinistä), C-vitamiini (natrium-L-askorbaatti), L-glutationi (pelkistetty muoto), aromit (omena, sitruuna), tyrnimarjauute, happamuudensäätöaine (sitruunahappo) ja rosmariiniuute.

Ei sisällä: gluteenia, maidon eikä soijan aineosia, laktoosia, keinotekoisia värejä eikä GMO-aineosia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Maahantuoja/markkinoija: Aboa Medica
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.