Glutamin, 250g

Inga recensioner | / 5
Pris: 12,95 1295
kvantitet: st

Glutamin - 250g

  • Byggsten för proteiner
  • Ren, fermenterad råvara från Sydkorea
  • För dagligt bruk
  • Vegansk produkt

Glutamin, eller L-glutamin, är den vanligaste aminosyran i kroppen som fungerar som en byggsten för proteiner. Det finns oftast i blodplasma och muskler, där det fungerar som en neurotransmittor och hjälper till att bilda andra aminosyror. Glutamin spelar en viktig roll, till exempel i musklernas och hjärnans funktion och som energikälla för vita blodkroppar. Glutamin spelar också en roll för att bygga upp tarmens välbefinnande: det fungerar till exempel som en byggsten för tarmens celler.

Kroppen kan producera glutamin själv, men idrottsprestationer och fysisk ansträngning ökar behovet av glutamin. Om det inte finns tillräckligt med glutamin i kroppen, börjar kroppen bryta ner det i musklerna. Därför är glutamin ett populärt kosttillskott för hårt tränande atleter och idrottare. Puhdistamos glutamin tillverkas av ren, fermenterad råvara från Sydkorea, som har testats och visat sig vara säker.

Innehåller inget socker, aspartam, sukralos eller acesulfam K – inga konstgjorda smaker eller färgämnen! Puhdistamos glutamin innehåller inget extra, bara rena och nödvändiga byggmaterial för din kropp. Vegansk produkt.

Hur ska jag använda produkten?
En dos på 1 ¼ tsk (5 g) per dag, blandat med valfri vätska.

Ingredienser: L-Glutamin
Dygnsdosen innehåller: L-Glutamin – 5 g
Förvaring: Torr och skyddad mot ljus
Huvudingrediensens ursprungsland: Utanför EU
Förpackad i: Finland

Kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte mångsidig och balanserad kost eller sunda levnadsvanor. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.
Om du är gravid eller ammar ska du diskutera användningen med en yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården.
 
 

Det finns inga recensioner för den här produkten än