Leveransvillkor

Allmänna villkor

Produkter säljs av Nordicure Health Oy, moms-kod FI26970507 och vi är registrerade i Finland. Vi säljer produkter till både privatpersoner och företag. Dessa villkor reglerar villkoren för privatpersoner. Alla produktpriser inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser eller portokostnader.


Beställning

Produkter beställs huvudsakligen via internet från denna webbplats med en kundvagn.

Alla produktinköp bekräftas med ett e-postmeddelande som bekräftar pris, frakt och beställda produkter. För orderbekräftelse måste du ange ett e-postmeddelande vid beställningen.

Kunden förbinder sig till de nuvarande leveransvillkoren vid tidpunkten för beställningen.


Betalning

Produkter och frakt betalas med kreditkort. Betalningen behandlas av Paytrail Oyj, moms-kod FI21228397 i samarbete med finska banker och kreditföreningar. Paytrail Oyj kommer att visas på kreditkortsräkningen och betalningen överförs till säljaren. Paytrail Oyj är ett officiellt registrerat betalningstransaktionsföretag.

www.paytrail.com för mer information


Leverans

Normal leverans är 1-2 dagar från beställningen + leveranstid. Vi använder främst expressleverans med 1-2 dagars leverans i EU.

Returnerar

Kunden har 14 dagars rätt att returnera eller ändra den beställda produkten enligt definitionen i finsk konsumentskyddslag. Rätten till retur gäller endast oöppnade produkter som kan säljas på nytt.

Kontakta info@nordicure.fi för återlämnande.

Returadress:
Nordicure Health Oy
Jäkäläkuja 7
01150 Söderkulla

Vi accepterar inte returer mer än 14 dagar efter leverans. Efter att en retur har godkänts återbetalas pengarna till ditt konto.


Övrig

Vi lämnar inte ut kundinformation till tredje part.