Nordicure

Nordicures egna produkter har utvecklats och kliniskt testats i samarbete med vår expertläkare. Vi granskar våra partners för att säkerställa hög kvalitet på våra produkter. Under lång tid var vi tvungna att leta efter en pålitlig fest för att producera nya intressanta produkter som ibland är svåra att hitta i vårt sortiment.
  • Tillverkningsprocessen för extrakten är certifierad cGMP och är av farmaceutisk kvalitet med 30 års erfarenhet.
  • Ursprunget för de växter som används i produkterna är välkänt (delvis vet vi också jordbrukarens namn) och de har odlats organiskt.
  • Produkterna är i grunden starka eller mycket starka, dvs. de är tillräckliga.
  • En mikrobiologisk analys utförs på varje sats.

Är de ekologiska?
Extrakten har ingen organisk märkning, men som sådan är växtråvarorna ekologiskt märkta och deras växande kedjor övervakas. Etanolen som används för extraktionen är inte organisk utan kornfri alkohol i laboratoriekvalitet som används för farmaceutisk produktion. På grund av farmaceutisk etanol är produkterna inte heller lämpliga för organisk märkning. När vi studerar organisk etanol från EU varierade deras kvalitet så mycket mellan satser, t.ex. när det gäller rester, att det skulle ha orsakat kvalitetsavvikelser - så vi bestämde oss för att välja en läkemedelskvalitet istället för ett organiskt certifikat.
Sortera: