Premium Research Barrträdsextrakt - 50 ml

Inga recensioner | / 5
Pris: 19,95 1995
kvantitet: st

Extrakt av tallbark från nordfinska skogar

  • Rik på antioxidanter
  • Mycket drygt och starkt extrakt
  • Från finländsk tall
Beskrivning

Pureness Barrträdsextrakt är en stark, flytande koncentration gjord på tallbark. Vi skördar barken försikigt för hand, från unga tallar i norra Finlands djupa skogar. Det är viktigt att tallen får växa långt från utsläpp och industrier. Tallbark är traditionellt använt i nordisk kost och hälsokost, särskilt i samekulturen.

Tallbark är rikt på spännande ämnen för kroppen. Resveratrol, som man även hittar i lingon och vindruvans skal, fungerar som antioxidant. Bioflavonoider (som tidigare kallades P-vitamin) och proantocyanidiner (OPC) är andra favoriter i barkextraktet.

Våra produkter ska alltid vara fulla med näring. Därför har vi använt både vatten och alkohol för i bryggningen av barrträdsextraktet. På så sätt kan man lättare få ut alla näringsämnen. Vi har sen tagit bort överflödigt vatten, och resultatet är ett högpotent extrakt. Du behöver bara en droppe åt gången!

Användning

1 pipett (1 ml) 2 gånger dagligen. Den dagliga dosen innehåller 200 mg tallbark-extrakt, varav 100 mg proanthocyanidiner. Blanda med vatten, juice, kaffe, te eller andra vätskor.

Dosering & Näringsvärden

1 pipett (1 ml)
 

Näringsvärde per 2 ml Mängd DRI %
Energi    
Fett    
- varav mättat    
Kolhydrater    
- varav sockerarter    
Protein    
Salt    
Tallbarkextrakt 200mg  

Ingredienser: Vatten, alkohol (20%), tallbarkextrakt
Förvaring: Förvara torrt. Skydda mot ljus.
Tillverkad i: Finland

Kosttillskott: Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.
Bör ej användas tillsammans med blodförtunnande läkemedel. Använd inte i samband med antibiotika eller intravenös glukos. 
Vid graviditet eller amning, diskutera produktens användning med en expert inom hälsovård. 

Det finns inga recensioner för den här produkten än