ALE 9 %
  • STEVIA 30ml

STEVIA 30ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,26 1526 16,95 € 1695
Määrä: kpl
Korvaa helposti sokeria leivonnassa ja smoothiessa. Testasimme myös lättytaikinassa ja nuoriso ei huomannut eroa sokeriin :)
Stevia 30ml kasviuute.

Käyttöohje:
3 tippaa tai enemmän lisättynä ruokaan tai juomaan. Tuotteella voi taittaa karvaammista aineksista koostuvien smoothien makua. Teimme myös Lime-limonadia Stevialla - raikasta ja sokeritonta.

Sisältö:
Stevioliglykosidi, vesi, etanoli (20-24%)


PATENTOITU UUTEPROSESSI Kehitetty takaamaan korkein mahdollinen biosaatavuus ja imeytyminen. Nutramedixin uniikki valmistusprosessi tuo koko yrtin kaikki ominaisuudet optimaalisesti käyttöön.
SUORAAN LUONNOSTA – Valmisteemme tulevat luonnon yrttirikkaimmilta alueilta, pääasiassa Perusta ja Amazonin sademetsistä.
TUNNE ERO - 15-30 tippaa (1,5ml) veden kera 2 kertaa päivässä noin 30 minuuttia ennen ateriaa. Aloita annoksella 1 tippa kahdesti päivässä ja nosta annosta vähitellen. Ravista pullo ennen käyttöä.
25 VUOTTA INNOVATIIVISTA YRTTITUTKIMUSTA Nutramedix, perustettu vuonna 1993, on  eettinen yrttiuutteisiin ja yrttitutkimukseen (yli 100 tutkimusta) keskittynyt yhtiö joka lahjoittaa yli puolet tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, pääosin katulapsille

 

Varoitukset:
Pidä lasten ulottumattomissa
Säilytys: tiiviisti suljettuna huoneenlämmössä
Ei suositella raskaana oleville ja imettäville

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.