Sarsaparilla 1:2 Smilax ornata

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Sarsaparilla 1:2 50ml

Latinalainen nimi: Smilax ornata
Vahva yrttiuute sisältää Sarsaparillan aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä.
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille ja on gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Valmistettu GMP-standardin mukaan
Perinteinen käyttö
Amerikoiden alkuperäiskansat ovat pitkään käyttäneet Sarsaparillaa flunssaoireisiin. Villin Lännen karjapaimenet käyttivät sitä detoksifikaatioon ja yleiseen elimistön toipumiseen rankan talven jälkeen. Muinaiset perulaiset käyttivät Sarsaparillaa päänsärkyihin, nivelkipuihin ja flunssaan. Muita käyttötarkoituksia: anti-inflammatori, muistiongelmat ja ajatusten hitaus ns. brainfog, ihottumat kuten psoriasis, immuunipuolustuksen tuki, autoimmuunireaktiot, maksan tuki ja seksuaaliterveys.


Uuttosuhde: 1:2

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 2 -3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Sarsaparilla ( Smilax ornata), vesi, alkoholi (45%)

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin juurista. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.