Milk Thistle 1:1 Silybum marianum

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 21,95 2195
Määrä: kpl

Milk Thistle 1:1 Maarianohdake 50ml

Latinalainen nimi: Silybum marianum

Vahva yrttiuute sisältää  Silybum marianumin aktiiviset osat
  • Uuttaminen on perinteinen tapa joka liottaa ja säilyttää luontaiset aktiiviset osat kasvista. Lisäksi se pidentää säilyvyyttä
  • Uutossa käytetty viljatonta lääkelaatuista alkoholia
  • 100% puhtaasti kasviperäiset ainesosat, ei mitään lisättyä
  • Käy kasvissyöjille ja vegaaneille
  • gluteeniton
  • Pakattu farmakopeiatasoiseen ruskeaan pipetilliseen lasipulloon
  • Sertifioitu GMP tuotanto
Perinteinen käyttö
Maarianohdaketta on käytetty laajasti yli 2000 vuoden ajan. Kreikkalainen lääkäri Dioscorides kuvasi sen parantavia vaikutuksia vuonna 40 ennen ajanlaskumme alkua ja roomalainen Plinius kertoi yrtin olevan erinomainen ”kuljettamaan sappea”. 1500-luvulla yrtin käyttö maksan toiminnan tukemiseen oli vakiintunut ja sitä suosittelivat tunnetut herbalistit John Gerard ja Culpeper. Culpeper suositteli sitä myös munuaisten toiminnan tueksi ja poistamaan munuaiskiviä. Muita käyttötarkoituksia: inflammaation lievitys, maidon erityksen lisäys tai käyntiin saaminen.


Uuttosuhde: 1:1

Annostusehdotus:
Ravistettava ennen käyttöä.
20 tippaa veden kera 3 kertaa päivässä aterioiden välillä.

Ainesosat: 
Maarianohdake ( Silybum marianum), vesi, alkoholi (25%),

Valmistusprosessi:
Tämä uute on valmistettu huolellisesti valikoiduista, kuivatuista kasvin siemenistä. Kasvin alkuperä voidaan jäljittää suoraan kasvattajiin asti, jotka ovat sitoutuneet eettiseen ja luontoa säilyttävään viljelyyn. Loppuvalmistus Englannissa täyttäen tiukat lääkkeellisen GMP (Good manufacturing practice) -valmistuksen kriteerit sekä tuotteen turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. 100% puhtaita kasviperäisiä ainesosia sisältämättä mitään synteettistä tai lisättyä. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.